Obložená bageta

Cibuľový chlieb s pikantnými mäsovými rezančekmi

Autor receptu: redakcia

4
porcie

Postup

  1. Cibuľový chlieb: Pri príprave chleba postupujeme podľa základného receptu a pridáme doň praženú cibuľu. (Základný recept na prípravu chleba nájdete tu: https://varecha.pravda.sk/recepty/kvaskovy-chlieb/73286-recept.html) Chlieb prekladáme každú polhodinu minimálne 5–krát. Pri každom preložení ho polejeme 5 ml oleja tak, aby bol olej dobre zapracovaný do cesta.
  2. Na panvici rozohrejeme olej, na ktorom opečieme najemno nasekanú cibuľu do sklovita. Potom pridáme na rezančeky nakrájanú bravčovú panenku, osolíme a okoreníme, mäso orestujeme. Pridáme horčicu, horčicové semienka, čili a najemno nastrúhané uhorky. Zmes dôkladne premiešame, dochutíme a odstavíme.
  3. Chlieb naplníme mäsovou zmesou. Pridáme plátky kyslých uhoriek a čerstvý šalát podľa chuti.