Čevapčiči 
	        Čevapčiči so štuchanými zemiakmi (fotorecept)
	        Autor receptu: olinecka
	         
	        
	        Odporúčam pripraviť na obed alebo večeru, nesklame. 
| 		  
				  	  
				  	3 porcie  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	10 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Suroviny na čevapčiči, mleté mäso miešané. 
 - Mäso umyjeme osušíme, pokrájame na menšie kúsky a pomelieme spolu s cibuľou a cesnakom. K mletému mäsu pridáme mleté čierne korenie, vajíčka, soľ podľa chuti, majorán, sladkú červenú papriku. Zo zmesi mäsa urobíme šúľky, ktoré obalíme v hladkej múke. Domácu masť alebo olej rozpálime a na horúcom vyprážame zo všetkých strán do zlatista. 
 - Zemiaky očistíme, pokrájame na menšie kocky a dáme variť do osolenej vody. Po uvarení zemiaky scedíme. Slaninku pokrájame na menšie kocky, osmažíme do zlatista pridáme pokrájanú cibuľu, ktorú orestujeme do sklovita. Pridáme k zemiakom, ktoré popučíme (štúchame). Podávame s čevapčiči, cibuľou pokrájanou na drobno a horčicou. Dobrú chuť.