Cestoviny so zelenou špargľou (fotorecept)
Autor receptu: afataga
Odložila som si hlavičky, keď som robila rizoto, že skúsim dať do cestovín.
2 porcie |
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Dala som variť penne do vriacej osolenej vody. Na panvicu som dala olej a opiekla na ňom pozdĺžne prekrojený cesnak, môžete ho potom vyhodiť, alebo ponechať, ako som urobila ja. Pridala som pohár paradajok, pokrájané sušené paradajky, bazalku, korenie a chilli papričky tiež pokrájané.
- Premiešala som a nechala chvíľu pobublať. Pridala som trochu vody z cestovín. Prihodila som hlavičky špargle a povarila asi 3 min., nemusia byť úplne uvarené, sú vyborné aj také chrumkavé.
- Prihodila som syr, trochu som si nechala na ozdobu
- Premiešala som, pridala penne aj zas s trochou vody, chvíľku premiešala, odstavila a pridala som vňať.
- Ja som si ešte na tanieri dala chilli olivový olej :-)
- No to je strašné, to fakt dnes mäso nebude ??? :-)