Cestovinový šalát
	        Autor receptu: daniella9
	         
	        
	        Rýchle a jednoduché. Môže sa jesť samostatne alebo ako príloha.
| 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	5 minút príprava  | 
				  	  
				  	8 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Cestoviny uvaríme al dente, zcedíme a pokvapkáme trochou oleja, aby sa nezlepili. Zeleninu nakrájame na malé kocky, uhorku nešúpeme. V miske zmiešame tatársku omáčku, jogurt a horčicu. Dochutíme trstinovým cukrom a čiernym mletým korením. Cestoviny zmiešame s dresingom a nakoniec pridáme zeleninu a premiešame.
Necháme vychladiť. Podávame posypané čerstvými bylinkami - petržlen, pažítka, žerucha apod.
HoTovo,
dobrú chuť:-)