Bucatini s mrkvou a hovädzím mäskom (fotorecept)

Autor receptu: janocka84

Spracovávala som mrkvu zo záhrady, tak som ju rovno zakomponovala aj do obedného menu.

3-4
porcie

Postup

  1. Nachystáme si suroviny. Ja som použila bucatini, pretože ich mám rada, ale môžete použiť v podstate akékoľvek iné.
  2. Nakrájame si cibuľku na drobno a mrkvu na kolieska. Na oleji osmažíme cibuľu a do druhého hrnca dáme variť vodu na cestoviny.
  3. Ja mám vo zvyku cestoviny takejto dĺžky prelomiť na polovice. Dáme ich variť a osolíme vodu.
  4. Do cibuľky dáme popražiť mrkvu.
  5. Pridáme mleté mäso, osolíme, pokoreníme a za stáleho miešania popražíme.
  6. Pridáme kečup, alebo paradajkový pretlak a majonézu a zamiešame. Po chvíľke pridáme pol konzervy bielej fazule v pretlaku.
  7. Cestoviny scedíme, prepláchneme studenou vodou a prekvapkáme olejom, aby sa nelepili. No a môžeme servírovať. Dobrú chuť.