Bravčový perkelt (fotorecept)

Autor receptu: tkatka

Dnes som robila na obed vynikajúci perkelt :)

6
porcií
20 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cibuľu a mäso nakrájané na malé kocky.
  2. Cibuľu opražíme na horúcom oleji.
  3. Pridáme mäso a na silnom ohni pri stálom miešaní pražíme, až kým mäso nezbledne.
  4. Pridáme koreniny a zamiešáme.
  5. Prilejeme biele víno a trochu opražíme mäsko. A potom pridáme vodu a varíme.
  6. Keď sa mäso už uvarilo, tak pridáme domáci Uncle Bens, zamiešáme a varíme trochu.
  7. Zahustíme zátrepkou a necháme prevrieť.
  8. Podávamé s kolienkami alebo podľa chuti s ryžou, haluškami... Prajem dobrú chuť :)