Bravčový perkelt (fotorecept)
Autor receptu: tkatka
Dnes som robila na obed vynikajúci perkelt :)
6 porcií |
20 minút príprava |
90 minút tepelná úprava |
Postup
- Cibuľu a mäso nakrájané na malé kocky.
- Cibuľu opražíme na horúcom oleji.
- Pridáme mäso a na silnom ohni pri stálom miešaní pražíme, až kým mäso nezbledne.
- Pridáme koreniny a zamiešáme.
- Prilejeme biele víno a trochu opražíme mäsko. A potom pridáme vodu a varíme.
- Keď sa mäso už uvarilo, tak pridáme domáci Uncle Bens, zamiešáme a varíme trochu.
- Zahustíme zátrepkou a necháme prevrieť.
- Podávamé s kolienkami alebo podľa chuti s ryžou, haluškami... Prajem dobrú chuť :)