Bravčovo-morčacia roláda (fotorecept)
Autor receptu: izabella929
Dnes máme veľmi chutný obed..upiekla som bravčovo-morčaciu roládu s plnkou do ktorej
som použila, strúhaný syr, varené vajcia,domácu údenú klobásku, uhorky, kápiu,
petržlenovú vňať..robievam mäsové rolády na rôzne spôsoby, ale táto nám najviac
chutí...ponúkam recept...
6 porcií |
20 minút príprava |
50 minút na 200 °C |
Postup
- Pripravila som si suroviny...bravčové mäso som umyla a pokrájala na kocky, taktiež aj močracie prsia..pokrájala klobásku na kolieska, uhorku, uvarené vajcia v šupke, kápiu a petržlenovú vňať..
- mäso som zomlela.. pridala som k nemu soľ, korenie,rascu a vajce a všetko som premiešala...pripravila som si alobal, potrela som ho olejom a posypala strúhankou..
- na strúhankou som rozložila mleté mäso...aby som si nenarušila strúhanku,ruky som si namočila do trošky oleja a uhladila vrch, aby bolo rovnomerne uložené..
- na mäso som nastrúhala syr..
- na syr som uložila varené vajcia pokrájané na plátky..
- pomedzi vajcia som uložila pokrájanú klobásku..
- potom som uložila pokrájanú uhorku..
- posypala pokrájanou kápiou..
- posypala pokrájanou petržlenovou vňaťou..
- napokon posypala strúhaným syrom..
- a všetko som zrolovala...
- trúbu som nechala vyhriať na 200st. a piekla sa 50min. upečená roláda...
- a v reze..
- roládu som pokrájala na rezy, uložila na taniere...podávala som k nej zemiakovú kašu...a obloha bola paprika plnená cukinovou čalamádou...dobrú chuť..