Bravčové zaprávané (fotorecept)
	        Autor receptu: babkamt
	         
	        
	        Dávno som nevarila tento recept. Občas naozaj neviem čo mám uvariť. Recept na knedľu 
pridávam zvlášť.
Postup
- Pliecko som nakrájala na kocky.
 - Očistila som si malé mrky , jeden petržlen a kúsok zeleru. Na cibuli som nechala spodnú šupku. Cibuľu som narezala do kríža.
 - Dala som zovrieť 3 dcl vody. Do vriacej som vložila mäso,zeleninu a cibuľu.Vodu som osolila a okorenila mletým čiernym korením.  Nastrúhala som trošku muškátového orecha.V tlakovom hrnci som to varila 20 minút.
 - Uvarenú zeleninu som vybrala a pokrájala.Vrátila som ju k mäsu. Ešte som si spomenula , že v chladničke mám brokolicu. Tú som umyla , nakrájala a pridala som k mäsu. Brokolicu netreba dlho variť.
 - V smotane s troškou mlieka som rozmiešala jeden žľtok a 1 pl hladkej múky. Vyliala som to hrnca, povarila asi 10 minút. Nakoniec som pridala nasekanú petržlenovú vňať. Omáčku som ešte dochutila pár kvapkami citrónovej šťavy a kôry.
 - Obed som podávala so žemľovou knedľou.