Bravčové vykostené karé v cestíčku z údeným syrom a cesnakom

Autor receptu: izabella929

Dnes pre milú návštevu taká rýchlovka...pokiaľ sa zemiaky uvarili z ktorých som urobila kašu s maslom a smotankou, vypražila som rezníky vo vynikajúcom cestíčku s údeným syrom a cesnakom..

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Bravčové karé som už mala vykostené a pripravené...vyklepala som ho, osolila, obalila v hladkej múke...pripravila som si cestíčko: v mlieku som vyšľahala vajíčka,pridala som hl. múku, soľ, korenie, cesnak som pokrájala na drobno a strúhaný údený syr, napokon som vmiešala aj štipku prášku do pečiva...mám dobré skúsenosti s tým, cestíčko je nadýchané a pôsobí veľmi chutne...rezníky som vyprážala v oleji + bravčová masť domáca...vždy pomaly na malom plameni a pod pokrievkou...keď ho vyberiem z oleja, vložím ho do rajnice a prikryjem pokrievkou, aby držalo teplo, kým sa bude podávať...kým sa pomaly vyprážali rezníky, urobila som zemiakovú kašu...dnes som ju ochutila maslom a 2 lyžicami smotanky...doniesla som si zo záhrady šalát, umyla a pripravila do šalátovej misy: voda, ocot, cukor, poliala a ochutila cukrom, najradšej mám posypaný krištálovám cukrom, mám rada chrumkavé...všetko som uložila na taniere a ozdobila šalátom červeným a zeleným a zemiaky som ozdobila kolieskami reďkvičky z mojej záhrady...tento rok opäť pestujem rôznofarebné a tie sú aj na tanieri pekné...no moja návšteva bola spokojná a moje taniere sa im veľmi páčili a hlavne chutilo jedlo na nich..dávno som uvažovala, že dám do cestíčka údený syr a veru toto ma milo prekvapilo v spojení s cesnakom...prajem vám dobrú chuť...
  2. a toto je moja tohoročná úroda rôznofarebnnej reďkovky..