Bravčové mäso
	        Bravčové stehno na znojemský spôsob
	        Autor receptu: helena10 	         
	        
	        Postup- Umyté mäso narežeme na väčšie kocky.
 - Nadrobno narezanú cibuľu osmažíme na oleji do zlatista, pridáme horčicu kremžskú, mletú papriku a zapeníme. V tomto základe opražíme mäso, osolíme, okoreníme, pridáme rascu. Podlejeme trochou vody. Prikryjeme pokrievkou a dusíme do polomäkka.  
 - Múku vopred rozmiešanú vo vode prilejeme k mäsu a za občasného miešania varíme, až je mäso mäkké. Podľa potreby dochutíme soľou, korením, sójovou omáčkou.
 - Sterilizované uhorky pomocou elektrického sekáčika nasekáme nadrobno. Premiešame s trochou uhorkovej šťavy v mištičke. Pridávame iba do malej časti uvareného mäsa. Väčšinou si na mäso uhorky pridávame až na porciu v tanieri. Množstvo je podľa toho, kto koľko ma každý rád.
 - Prílohou boli podľa chuti uvarené zemiaky alebo ryža.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |