Bravčové soté na mexický spôsob

Autor receptu: nigella87

Zase hrala rolu improvizácia..... a vzniklo toto jednoduché jedlo :)

4-5
porcie
15 minút
príprava
40-50 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Všetky suroviny si pripravíme a môžme začať ...
  2. Na oleji speníme cibuľku nakrájanú nadrobno spolu s cesnakom ...
  3. ... pridáme mäso nakrájané na kocky, nasypeme rascu, majorán, bazallku, korenie, soľ a poriadne orestujeme, podlejeme vodou a dusíme zhruba 20 min
  4. Nakrájané papriky a paradjky na kocky spolu s ostatnou zeleninou pridáme do hrnca, pomiešame, ak treba podlejeme kúskom vody a dusíme ďalších 15 min ...
  5. Po 15 minútach nám zeleninka krásne pustila šťavu a chute sa spojili :) Ak treba dolejeme kúsok vody a počkáme kým nezovrie. Ak chceme hustejšie soté pridáme 2 lyžičky solamylu vymiešaného v troške vody. Dosolíme, dokoreníme a je hotovo :) Dobrú chuť ! Podávame s ryžou.