Bravčové so šampiňónmi a brokolicou

Autor receptu: olinecka

Toto bol náš,dnešný obed.

50 minút
príprava
60-70 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso si vcelku umyjeme pod tečucou vodou ,nakrajame na plátky,ktoré naklepeme z oboch strán.Mäso osolíme,okoreníme a zľahka posypeme červenou paprikou.Obalime v hladkej múke a z oboch strán opečieme na rozpálenom oleji,takto si opečieme všetky platky mäsa a dáme na tanier.Do výpeku dáme nadrobno posekanu cibuľu,ktoru orestujeme pridáme mäso a podlejeme vodou,dusime 60-70 minút kontrolujeme mäso.
  2. Uvaríme si v slanej vode brokolicu,ktorú sme porozoberali na ružičky.Maslo roztopime a pridame šampiňony bez nálevu,orestujeme zopár minút a dáme k mäsu, aj brokolicu necháme prejsť varom a podávame.
  3. Hotové mäso servírujeme s ryžou ,hranolkami a čerstvou zeleninou.Alebo každý podľa seba .Prajem dobrú chuť!!!