Bravčové rolky so špenátom a mozarellou

Autor receptu: redakcia

4
porcie

Postup

  1. Bravčove karé nakrájame a vyklepeme, špenátové listy popražíme na olivovom oleji, pridáme soľ a cesnak, odstavíme a primiešame nastrúhanú mozzarelu a naplníme plátky mäsa. Potom ich zrolujeme, popražíme zo všetkých strán a dáme do vopred nahriatej rúry 20 minúť piecť.
  2. Medzitým pripravíme baklažánovo– cuketovú caponatu. Baklažán a cukety nakrájame na väčšie kocky, popražíme na olivovom oleji, pridáme cherry paradajky a novú cibuľku a tiež to spolu trošku popražíme.
  3. Osolíme, okoreníme a pridáme provensalskú zmes korenia. Caponata je druh zeleninového jedla zo Sicílie.
  4. NÁŠ TIP: Na kocky nakrájaný posolený baklažán necháme niekoľko minút ,,vypotiť". Predídeme tak možnej horkosti tejto chutnej zeleniny. Mozarellu nemusíme strúhať, stačí ju natrhať na kúsky.