Bravčové roládky
Bravčové roládky s gaštanovo-slivkovou plnkou
Autor receptu: redakcia
Postup- Bravčové mäso narežeme na zhruba 200 g plátky a vyklepeme. Z pečiva, gaštanového pyré, zo sušených sliviek, z mlieka a vajec urobíme plnku, dochutíme soľou, čiernym korením a petržlenovou vňaťou.
- Plnku ukladáme na plátky vyklepaného mäsa, ktoré zatočíme do roládok a ukladáme na plech. Podlejeme troškou
vody a pečieme asi 45 minút na 180 °C.
- Na panvici opražíme pokrájanú cibuľku, pridáme huby, trochu
orestujeme, potom pridáme výpek z mäsa a dochutíme.
Na zahustenie použijeme zemiakový škrob podľa potreby.
Podávame s baby zemiakmi, ktoré sme upiekli v rúre pri 180 °C.
|