Bravčové rizoto s hubami a zeleninou

Autor receptu: mmiro

Jednoduchý recept na rizoto. Známym chutí, tak dúfam že nesklame.

60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Nakrájať nadrobno cibuľu a pór a osmažiť na olivovom oleji. Keď okraje cibule začnú tmavnúť, stiahnuť s ohňa a pridať štiplavú papriku podľa chuti. Premiešať a nechať chvilku odstáť.
  2. Pridať pokorenené, posolené a popaprikované maso, sprudka opiecť a zaliať vodou (zarovno masa). Dusiť kým maso nieje skoro hotové. Pridať mrkvu, hrach a huby. Variť ešte 10-15 minút.
  3. Uvariť ryžu a zmiešať s masom. Posypať strúhanym syrom. Podávame s kyslou uhorkou, alebo baraními rohmi. Dobrú chuť.