Bravčové rezníky na Zuzkin spôsob (fotorecept)

Autor receptu: elle82

...ej ale boli dobré :)))

8
porcií
70 minút
príprava
45 minút
na 180 °C

Postup

  1. Bravčové mäsko si nakrájame na rezne a zľahka naklepeme. Osolíme,okoreníme a poriadne poobaľujeme v strúhanke.
  2. Takto pripravené a obalené rezne v strúhanke potom namočíme do rozšľahaného vajíčka a následne sprudka opečieme na rozpálenej masti.
  3. Opečené rezníky naukladáme do zapekacej nádoby a zalejeme výpekom, do ktorého sme pridali- cibuľku, wolchestrovú omáčku, pivko, kečup, zvyšné vajíčka (ak nám zostali z obalovania) a na chvíločku prevaríme. Takto zaliaté rezníky prikryjeme alobalom a dáme zapiecť na 45 minút do rúry pri teplote 180 C.
  4. Rezníky podávame s ryžou, zemiakmi,...každý podľa chuti, čo mu chutí viac... Dobrú chuť želám.