Bravčové rezníky na Zuzkin spôsob (fotorecept)
Autor receptu: elle82
...ej ale boli dobré :)))
8 porcií |
70 minút príprava |
45 minút na 180 °C |
Postup
- Bravčové mäsko si nakrájame na rezne a zľahka naklepeme. Osolíme,okoreníme a poriadne poobaľujeme v strúhanke.
- Takto pripravené a obalené rezne v strúhanke potom namočíme do rozšľahaného vajíčka a následne sprudka opečieme na rozpálenej masti.
- Opečené rezníky naukladáme do zapekacej nádoby a zalejeme výpekom, do ktorého sme pridali- cibuľku, wolchestrovú omáčku, pivko, kečup, zvyšné vajíčka (ak nám zostali z obalovania) a na chvíločku prevaríme.
Takto zaliaté rezníky prikryjeme alobalom a dáme zapiecť na 45 minút do rúry pri teplote 180 C.
- Rezníky podávame s ryžou, zemiakmi,...každý podľa chuti, čo mu chutí viac...
Dobrú chuť želám.