Bravčové prírodné na hubách (fotorecept)
	        Autor receptu: fejton1
	         
	        
	        Je to moje obľúbené jedlo.
| 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	60 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Mäso si narežeme na rezne, trochu naklepeme,osolíme okoreníme a necháme trocha odležať.
 - V panvici si rozpalíme olej a mäso v ňom krátko opečieme z obidvoch strán, len aby sa zatiahlo a ostalo vnútri šťavnaté. Múkou jemne poprašíme tesne pred pečením z oboch strán.
 - Asi takto.
 - uložíme na teplé miesto.
 - Na lyžici oleja si opražíme cibuľku, stiahneme z plameňa a pridáme červenú papriku.
 - Podlejeme vývarom z bujonovej kocky a prikryté dusíme asi pol hodiny.
 - Pridáme huby aj zo šťavou, ak treba tak dochutíme korením a soľou a ešte asi 20 min dodusíme.
 - Potom mäso vyberieme (mne tam 1 malé ostalo), šťavu zahustíme hladkou múkou a pridáme majoránku.
 - Mäso vrátime späť a môžme podavať. K tomuto jedlu sa hodia všetky druhy príloh. Ja som zvolil varené zemiaky a ryžu.