Bravčové na rasci

Bravčové na rasci

Autor receptu: svetlusb

Jednoduchý recept na toto jedlo, je výborné a šťavnaté.

40 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Karé si narežeme na rezne, osolíme, posypeme rascou a naklepeme. Do rozpálenej masti si dávame prudko smažiť rezne obalené v hladkej múke. Stačí ozaj chvíľočka. Na výpeku si opražíme cibuľu nakrájanú na drobno a nakrájaný cesnak. Preložíme do hrnca, na cibuľu dáme pláty opečeného mäsa, dáme horčicu kľudne aj viac aj 3 PL, kávovú lyžičku kečupu, polku kávovek lyžičky sladkej mletej papriky a mletú rascu.
  2. Pomiešame, zalejeme horúcou vodou a všetko spolu varíme cca pol hodinku. Nakoniec si ochutíme podľa chuti a odstavíme. Podávame s opečenými zemiakmi, pyré alebo ryžou, vhodná je aj tarhoňa.