Bravčové medailónky na víne s hrnčekovou knedľou
Autor receptu: miminka011
Co dobre urobit na veceru? Napadlo ma skonbinovat hrncekovu knedlu a bravcove
medailonky. Moja prva knedla sa vydarila a cele jedlo dopadlo na jednotku.
2 porcie |
40 minút príprava |
55 minút tepelná úprava |
Postup
- Najkrajame masko na platky. Osolime, okorenime a potrieme ho olejom.
Dame do chladnicky na 3 hodiny (min).
- Zmiesame vsetky suroviny na knedlu a zmes dame do vymastenych a vysypanych poharov (naplnime asi do polky). Pohare ulozime do nadoby s vriacou vodou (3/4 vysky pohara). Varime asi 40 minut na miernom ohni. Vyberieme pohare a vyklopime knedlu.
- Masko dame na panvicu opiect kym sa nezatiahne. Potom prilejeme vino a necame prevriet. Nakoniec pridame smotanu zmiesanu s mukou a pockame kym omacka nezhustne.
Mozeme podavat. Hmmm.