Bravčové mäso s červenou šošovicou
Autor receptu: eff
4 porcie |
20 minút príprava |
45 minút na 150 °C |
Postup- Šošovicu namočíme na 15 minút a dáme variť na ďalších 15 minút, pridáme štipku soli a malú lyžičku curry korenia.
- Nakrájame si bravčové mäso na malé (cca 1cm) kocky.
- Mäso jemne osmažíme na cibuľke.
- Nastrúhame zemiak.
- Zmiešame šošovicu s mäsom, zemiakom, pridáme dve vajíčka, trochu soli a majoránku.
- Zmes dáme zapiecť do rúry na 150 stupňov. Pečieme cca 30 minút.
- My sme si ako prílohu zatiaľ pripravili šalátik s troškou olivového oleja a balsamico octom.
- Keď je mäso so šošovicou upečené môžeme ho podávať. Chutné je posypať ho nastrúhaným parmezánom alebo pokvapkať tabascom.
- Buon Apetit ;)
|