Bravčové mäso na smotane
Bravčové mäso na smotane s tagliatelle
Autor receptu: olinecka
Jednoduché a rýchle jedlo.
20 minút príprava |
45-50 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Cibuľu pokrájame nadrobno a orestujeme na oleji do sklovita, pridáme pokrájané mäso dochutíme korením, soľou pridáme celú rascu dusíme pod pokrievkou.
- Postupne pridávame červenú sladkú papriku a podlievame vývarom alebo teplou vodou do mäkka.
- Hotové mäso zahustíme smotanou na šľahanie. Dochutíme cukrom a citrónovou šťavou. Podávame s cestovinou alebo knedľou, prajem dobrú chuť.
- Ešte nakoniec niečo z dobrôt na svadbu pre moju dcéru.
- Bola veľká mňamka.
- Určite sa nedá odolať.
- No ešte raz.