Bravčové mäso na smotane

Bravčové mäso na smotane s tagliatelle

Autor receptu: olinecka

Jednoduché a rýchle jedlo.

20 minút
príprava
45-50 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Cibuľu pokrájame nadrobno a orestujeme na oleji do sklovita, pridáme pokrájané mäso dochutíme korením, soľou pridáme celú rascu dusíme pod pokrievkou.
  2. Postupne pridávame červenú sladkú papriku a podlievame vývarom alebo teplou vodou do mäkka.
  3. Hotové mäso zahustíme smotanou na šľahanie. Dochutíme cukrom a citrónovou šťavou. Podávame s cestovinou alebo knedľou, prajem dobrú chuť.
  4. Ešte nakoniec niečo z dobrôt na svadbu pre moju dcéru.
  5. Bola veľká mňamka.
  6. Určite sa nedá odolať.
  7. No ešte raz.