Bravčové karé 
	        Bravčové karé s ovocím a syrom (fotorecept)
	        Autor receptu: olinecka
	         
	        
	        Výborný rýchly obed, večera. 
| 		  
				  	  
				  	5 porcií  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	25-30 minút  na 190 °C  | 
Postup
- Mäso umyjeme, osušíme pokrájame na plátky, ktoré naklepeme tĺčikom z oboch strán. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením podľa chuti. Boky narežeme, aby sa mäso neskrúcalo. 
 - Každý plátok mäsa obalíme z jednej strany v múke. Krátko osmažíme na oleji z oboch strán a preložíme na pekáč alebo plech. Na plátky mäsa uložíme ovocie, u mňa to bol tekvicový kompót na spôsob ananásu. Položíme plátok šunky a syra. 
 - Podlejeme vývarom alebo teplou vodou a vložíme do vyhriatej rúry na 190 °C, pečieme 25-30 minút. 
 - Po upečení podávame s ryžou, pečenými zemiakmi alebo zemiakovým pyré, dobrú chuť.