Bravčové fašírky
Bravčové fašírky s cuketou
Autor receptu: katarinalucanova
Cuketové fašírky s bravčový mäsom skvelý obed alebo večera.
16 porcií |
15 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Cuketu ošúpeme, prekrojíme a lyžicou vydlabeme jaderník. Postrúhame na strúhadle na jablká. Dáme na sito a prebytočnú vodu necháme stiecť. Môžeme ju aj vytlačiť.
- Bravčové pliecko zomelieme, pridáme cuketu a ostatné suroviny. Soli pridáme 2 čajové lyžičky lebo, Davidkovo korenie je bez soli. Mleté čierne korenie pridáme podľa chuti.
- Pomocou lyžice vytvárame fašírky, ktoré obalíme v strúhanke. Hneď vyprážame na oleji z oboch strán.
- Podávame zo zemiakovou kašou alebo prívarkom. Dobrú chuť.