Bravčové fašírky

Bravčové fašírky s cuketou

Autor receptu: katarinalucanova

Cuketové fašírky s bravčový mäsom skvelý obed alebo večera.

16
porcií
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Cuketu ošúpeme, prekrojíme a lyžicou vydlabeme jaderník. Postrúhame na strúhadle na jablká. Dáme na sito a prebytočnú vodu necháme stiecť. Môžeme ju aj vytlačiť.
  2. Bravčové pliecko zomelieme, pridáme cuketu a ostatné suroviny. Soli pridáme 2 čajové lyžičky lebo, Davidkovo korenie je bez soli. Mleté čierne korenie pridáme podľa chuti.
  3. Pomocou lyžice vytvárame fašírky, ktoré obalíme v strúhanke. Hneď vyprážame na oleji z oboch strán.
  4. Podávame zo zemiakovou kašou alebo prívarkom. Dobrú chuť.