Bravčová sekaná

Bravčová sekaná s cuketou (fotorecept)

Autor receptu: katarinalucanova

Sekaná z cukety a mletého bravčového pliecka je tá správna voľba k obedu.

12
porcií
20 minút
príprava
45 minút
na 170 °C

Suroviny

Postup

  1. Mäso s cibuľkou zomelieme. Cuketu nastrúhame, dáme na sito odtiecť prebytočnú vodu. Kapiu nakrájame na drobno, cesnak pretlačíme. Všetky suroviny dobre zmiešame.
  2. Formu na srnčí chrbát vystelieme alobalom.
  3. Pripravenú mäsovo-cuketovú zmes natlačíme do formy. Vrch prikryjeme alobalom a dáme piecť.
  4. Upečené necháme vychladnúť, vyklopíme z formy. Odstránime alobal a môžeme podávať. Najlepšie chutí zo zemiakovou kašou.