Bravčová plnená sekaná

Autor receptu: romiand

Toto jedlo je bombastické a na plnenie sa dajú použiť rôzne suroviny, syr, klobása, šunka atď.

8
porcií
45 minút
príprava
60 minút
na 170 °C

Postup

  1. Mäso umyjeme, narežeme a zomelieme. Rohlíky narežeme a dáme do vody Mleté mäso dáme do misky pridáme vyžmýkané rožky,2 surové vajcia, soľ , čierne mleté korenie, majoránku, mletú červenú papriku sladkú aj štiplavú podľa chuti, pretlačený cesnak, všetko spolu vymiešame a rozdelíme na dve časti. Pekáč vymažeme olejom, možme použiť silikon lebo papier na pečenie. Z prvej časti mäsa si urobíme v pekáči širší pás na ten naukladáme vajcia uvarené na tvrdo, točenú salámu nakrájanú na kolieska, plátky tvrdého syra, kápijov.
  2. Prekryjeme druhov časťou mäsa, nakoniec celú sekanú potrieme rozšľahaným vajcom
  3. Podlejeme vodou a dáme do vyhriatej rúry na 170 °C za občasného podlievania pečieme 55 – 60 minúť. Podávame zo zemiakovým pyré a kyslou uhorkou. Dobrú chuť