Bravčová panenka v lístkovom kabátiku (fotorecept)
	        Autor receptu: melbea
	         
	        
	        Tento recept som skúšala prvýkrát, všetkým nám veľmi chutil, preto ho dávam na varechu ako inšpiráciu na chutný nedeľný obed.
| 
 8porcií
 | 
 20 minútpríprava
 | 
 25 minútna 180 °C
 | 
Postup
- Bravčovú panenku posolíme, okoreníme a potrieme plnotučnou horčicou. Vcelku ju opečieme na oleji. Vyberieme ju z výpeku. 
Do misky nastrúhame tvrdý syr, pridáme pažitku, pretlačený cesnak, sézamové semienka a olivový olej. Zmes zamiešame. 
Opečenú panenku obalíme v syrovej zmesi.
- Na doske rozvaľkáme lístkové cesto, okraje potrieme vajíčkom a do stredu cesta vložíme obalené mäso.
- Zatočíme do závinu, vrch potrieme vajíčkom a posypeme sušenou bazalkou a sézamom. 
- Upečieme pri teplote 180 stupňov, cca 25 min. 
- Podávame s opečenými zemiakmi a zeleninovým šalátom. 
Ja som k mäsu robila omáčku zo sušených dubákov, a bolo to tiež veľmi chutné.