Bravčová krkovička s údeným rebrom a zapečeným syrom
	        Autor receptu: brnko23 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	60 minút  na 170 °C  | 
 
 Postup- Marináda
Korenie,papriku,oregano,rascu,vňať,bujón a nadrobno nakrájaný alebo pretlačený cesnak dáme do mysky spolu s olejom a premiešame.
 - Umyté mäsko z oboch strán trošku osolíme,vložíme do vymasteného pekáča spolu s rebierkami a zalejeme marinádou.Zakryjeme a vložíme do vyhriatej rúry a pečieme na 170°C cca 45-60 minút (podľa toho aké sú hrubé rezne).Občas polejeme výpekom a keby bolo treba,tak podlejeme vodou,ale ja som nepodlieval.Keď je mäsko mäkké,tak ho dáme jemne zapiecť,krkovičku posypeme syrom a zapečieme.
Podávame s varenými zemiakmi a kyslou uhorkou.
Ja som si dal uhorky také štiplavé,že som mal na čele kropaje :-)
Prajem Vám dobrú chuť!
 - A nakoniec to treba spláchnuť pivkom ;-)
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |