Dusené bravčové mäso

Bravčová krkovička na víne a hrášku (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Chutné šťavnaté mäso z bravčovej krkovičky bez kosti.

4
porcie
60 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mäso som umyla, osušila a cibuľu som nakrájala na kocky.
  2. Slaninu som opiekla a na tuku som sprudka opiekla mäso zo všetkých strán.
  3. Mäso som podliala červeným vínom.
  4. Pridala som cibuľu a cesnak.
  5. Osolila, okorenila, posypala paprikou, počas dusenia som podlievala vodou.
  6. K hotovému mäsu som pridala hrášok.
  7. Mäso som vybrala a nechala odpočívať 15 minút a potom nakrájala na plátky.
  8. Podávala som s ryžou a uhorkou.
  9. Prajem vám dobrú chuť.