Bravčová kotleta na fazuľovom ragú

Autor receptu: redakcia

4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Bravčové karé nasekáme na jednotlivé kotlety. V miske rozmiešame horčicu s olivovým olejom a pridáme šalviu. Mäso osolíme, okoreníme a potrieme z oboch strán marinádou a necháme chvíľu odležať. Na panvici ho potom opekáme z každej strany 3–4 minúty.
  2. Pridáme maslo a polievame jednotlivé kotlety. Necháme odležať a servírujeme.
  3. Fazuľové ragú: Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme cesnak a na malé kocky nakrájané papriky. Potom pridáme scedenú fazuľu, vínny ocot, osolíme a okoreníme. Nakoniec zahustíme maslom a pridáme nasekanú petržlenovú vňať.