Bramborové knedlíky plnené bravčovou pečienkou (fotorecept)
Autor receptu: gordonko
.... zasa jeden z mojich experimentov ....chutí to
Postup
- ..potrebné suroviny
- zemiaky uvarené v šupe nacháme vychladnúť , potom ich očistíme a prelisujeme ,alebo postrúhame .... osolíme
- pridáme vajíčka
- podla potreby hrubú múku ....aby cesto nebolo moc lepivé ... tak mierne husté
- a vypracujeme cesto
- bravčovú pečienku pokrájame , osmahneme na oleji
- potom ju pomeleme
- a dochutíme cesnakom , majoránkou a čierným korením
- podlejeme trochou oleja a vymiešame na
- zemiakové cesto podsypeme hrubou múkou , vyvalkáme , narežeme si štvorce a ukladáme naň pečienku a tvarujeme knedlíky
- tie vyvárame v osolenej vode
- uvarené
- cibulku osmahneme na posyp
- a už len DOBRÚ CHUŤ