Bôčiková paštéta

Autor receptu: nadasky

Túto pašteku robievame už dlhé roky ,večšinov sme ju robievali na zabijačku ale teraz to robim hoci kedy.

1 minút
príprava
1 minút
na 80 °C

Suroviny

Postup

  1. Bôčik dame uvarit v soli-aj s kožou - môžeme pokrajat na menšie kusy,skôr sa uvarí,ked vychladne všetko pomelieme a dáme varit na 1,5 hod. Ked zmes vychladne pridáme 10 vajec surovích zamiešame ,ja to všetko mixujem v mixeri pašteka je super jemná ked to je rozmixovane dat do konzer alebo poharkov a varit 1,5-2 hod. Potom vytiahnut konzervy do studenej vody a nechat chladnút, pohare nechat chladnút bud pod dekou alebo nechat vychladnuť vtej vode čo sa varilo. /VAJICKA KTO NECHCE DAT NEMUSí/
  2. všetko pomelieme a dáme varit na 1,5 hod
  3. Ked zmes vychladne pridáme 10 vajec surovích/ kto nechce nemusí dat / zamiešame ,ja to všetko mixujem v mixeri pašteka je super jemná
  4. rozmixovane dat do konzer alebo poharkov a varit 1,5-2 hod.
  5. a zavierame! Potom už len varit 1,5 - -2 hod.