Bažant s mäsovou plnkou
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	60 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Žemle namočíme do mlieka, vyžmýkané ich dáme do zomletého bravčového mäsa, osolíme, okoreníme, pridáme
nakrájanú šunku, žĺtky, z bielkov ušľahaný sneh a dobre vymiešame. 
 - Takto pripravenou plnkou naplníme posoleného bažanta. Potom ho obalíme slaninou a previažeme motúzom. Vložíme do pekáča s maslom a pomaly domäkka pečieme.
 -  Počas pečenia podlievame vlastnou šťavou a podľa potreby podlievame vodou.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |