Balíček z rybacích filiet (fotorecept)

Autor receptu: egreska

..darček pre gurmánov :-)

3-4
porcie

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si marinadu z uvedených ingrediencií.
  2. Takto to vyzerá zmiešané a nasekané.Treba do toho strčit palec a okoštovat ,poprípade doladiť..
  3. Filety z oboch strán natrieme a nechame v chlade odležať.Môžete použit filety z tresky,pangasa alebo lososa.
  4. V mixeri si pripravíme plnku: žemlu zomelieme najemno,pridame petržl.vnat a mandle.Zmixujeme.
  5. Pridame maslo,bylinky (akekolvek) ,kôru z citrona,sol,korenie.Zmixujeme.
  6. Primiešame krevety.
  7. Plnku navrstvíme na filetu,zakryjeme druhou a spevníme špagatom.Na vrch dame par kuskov masla a kolieska citrona,ktore polejeme medom.
  8. Podlejeme troškou vody,zakryjeme alobalom a pečieme na 180 st asi 40 minut.Na koniec odkryjeme a zapečieme .Na tanieri posypeme vňaťou.