Balíček z rybacích filiet (fotorecept)
Autor receptu: egreska
..darček pre gurmánov :-)
Postup
- Pripravíme si marinadu z uvedených ingrediencií.
- Takto to vyzerá zmiešané a nasekané.Treba do toho strčit palec a okoštovat ,poprípade doladiť..
- Filety z oboch strán natrieme a nechame v chlade odležať.Môžete použit filety z tresky,pangasa alebo lososa.
- V mixeri si pripravíme plnku: žemlu zomelieme najemno,pridame petržl.vnat a mandle.Zmixujeme.
- Pridame maslo,bylinky (akekolvek) ,kôru z citrona,sol,korenie.Zmixujeme.
- Primiešame krevety.
- Plnku navrstvíme na filetu,zakryjeme druhou a spevníme špagatom.Na vrch dame par kuskov masla a kolieska citrona,ktore polejeme medom.
- Podlejeme troškou vody,zakryjeme alobalom a pečieme na 180 st asi 40 minut.Na koniec odkryjeme a zapečieme .Na tanieri posypeme vňaťou.