Marocká ryža
Marocká ryža

Ryža na marocký spôsob

ryzasos - fotkaRyža SOS, 2. mája 2024. Komerčný recept.
Ryža na marocký spôsob
Foto: ryzasos

Vitajte v svete exotických chutí a vôní s naším receptom na ryžu pripravenú na marocký spôsob. Táto jednoduchá, ale ohromujúco chutná ryža je skutočnou Zobraziť celý popisVitajte v svete exotických chutí a vôní s naším receptom na ryžu pripravenú na marocký spôsob. Táto jednoduchá, ale ohromujúco chutná ryža je skutočnou lahôdkou pre vaše chuťové poháriky. V kombinácii s korenistými arómami, jemne sladkou chuťou a šťavnatými kúskami ovocia v sebe ukrýva bohatstvo marockej kuchyne.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

350 g
1 ks
1/2 ks
1 ks
1 ks
50 g
50 g
1 ČL
2 ČL
1/2 ČL
1 l




Postup

  1. 1

    Hrozienka namočte do vody a píniové oriešky opražte na panvici.

  2. 2

    Mrkvu a pór očistite a nakrájajte na pásiky julienne. Pridajte ich do hrnca spolu s hrozienkami, píniovými orieškami a extra panenským olivovým olejom. Pridajte aj koreniny a zeleninový vývar.

  3. 3

    Pridajte ryžu a varte na miernom plameni, kým sa všetka voda nevstrebe. Nechajte odstáť pár minút.

  4. 4

    Očistite pomaranč a hrušku, nakrájajte a pridajte k uvarenej ryži. Podávajte.

Diskusia k receptu

redakcia
@farbuska (2.5.2024 18:09)

Dobrý deň, použitie ovocia je doplnené - v poslednom bode postupu. Ďakujeme za upozornenie.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia