Zeleninové tarhoto s párkom

Autor receptu: kristinamia

Dnes mame na obed toto tarhoto, robievam ho uz dlhsie. Moja svokra robi rizoto z tarhone, ale take klasicke s masom a s mrkvou a hraskom. Ja som si jedneho dna vymyslela toho, z toho co dom dal a cakala som co povie manzel, ked mu to nachystam ako obed. Bola som milo prekvapena, ked mi povedal, ze mu chuti viac ako klasicke

5 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Zeleninu uvarime v osolenej vode, ja som varila zvlast mrkvu a zvlast brokolicu s fazulkami. Kukuricu som zaliala iba vriacou vodou a nechala rozmrazit. Vodu zo zeleniny som zliala do misy a pouzila neskor na tarhonu.
  2. Tarhonu som pripravila klasickym sposobom, akurat, ze miesto cistej vody, som ju zaliala vyvarom zo zeleniny, pridala by som aj zeleninovy bujon, ale zabudla som kupit. Bolo by chutnejsie.
  3. Cibulku som orestovala na oleji do zlata.
  4. Parky som nakrajala na kolieska a tiez opiekla.
  5. Nakoniec som vsetko zmiesala a ochutila. Urobila som k tomu kapustovy salat. Dobru chut