Zdravé a chutné (fotorecept)

Autor receptu: simi09

Pochúťka takzvaná hliva ústricová zdravá a chutná na obed či ľahku večeru

4
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si suroviny potrebné na tento recept
  2. Cibuľu si nakrájame na pol mesiačiky, zohrejeme si olej na panvici a cibuľu popražíme do zlatista, pridáme mletú červenú papriku, čierne korenie, soľ. Medzitým si nakrájame na tenke kúsky zelenú papriku a pridáme k cibuli. Restujeme asi 5 min. Hlivu si najkrájame na rezančeky a pridáme k cibuli a paprike chvíľku orestujeme,podlejeme trochou vody a necháme dusiť cca 10 minút.
  3. Po podusení zalejeme smotanou na varenie a necháme zredukovať. Podávame to s opečeným chlebíkom alebo aj haluškami či kvalitnou ryžou. Prajem dobrú chuť :-)