Zapečené cestoviny s kyslou kapustou

Autor receptu: redakcia

4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kyslú kapustu udusíme, cestoviny vyvaríme. Slaninu pokrájame na kocky a mierne opečieme. Klobásu takisto pokrájame na kocky a mierne opečieme. Kapustu, cestoviny, slaninu a klobásu zmiešame, trochu osolíme a okoreníme. Dáme do nich trošku masti, na ktorej sme pražili slaninu a klobásu. Potom nemusíme vymastiť plech.
  2. Takto zmiešané cestoviny s kyslou kapustou vysypeme na plech, ktorý nemastíme a dáme zapekať do rúry. Keď už sú cestoviny zapečené, vylejeme na ne kyslú smotanu, ktorú sme zmiešali s vyšľahanými vajíčkami, soľou, čiernym korením.
  3. Necháme dopiecť.