Vyprážané rezne z bravčovej panenky

Autor receptu: shukvacik

Vyprážané rezne z bravčovej panenky ? Chutnejšie mäso na rezne nepoznám, drahšie ale lahodné, rozplývajú sa na jazyku :-P

5-10
porcií
15 minút
príprava
12 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mäso si umyjeme, osušíme a nakrájame na minimálne 150 g pláty.
  2. Mäso jemne naklepeme nožom, osolíme a mierne okoreníme s každej strany.
  3. Vymiešame vajcia so smotanou, pridáme trocha múky a soľ ( take jemné cestičko ).
  4. Rezne obalime v múke, v cestičku a nakoniec v strúhanke.
  5. Vyprážame na horúcej bravčovéj masti, štyri až šesť minút s každej strany.
  6. Prajem Vám Dobrú chuť :-) ako prílohu si dáme zemiakový šalát, zemiakovú kašu alebo ako ja len obyčajný domáci chlieb s maslom paradajkou a kyslou uhorku...