Trojfarebný tanier so syrovo-hráškovými raviolami
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
20 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup- Z polohrubej múky, vajec, šafranu, soli a kyslej smotany urobíme cesto na ravioly. Guľatý hrášok povaríme, scedíme, presypeme na ľad, aby si zachoval farbu. Hrášok rozmixujeme so soľou, trochou sladkej smotany a pridáme postrúhaný syr.
- Z cesta vykrajujeme ravioly, ktoré naplníme hráškovo-syrovou plnkou. Uvaríme ich v osolenej vode.
- Brokolicu, baby mrkvu a strukový hrášok povaríme, pokrájame na menšie kúsky a podusíme ich na olivovom oleji. Dochutíme soľou a čili papričkou pokrájanou na julienne. Z kyslej smotany a omáčky pang-gang (čili omáčka so zeleninou, ktorú možno kúpiť v obchodoch) urobíme dip.
|