Svadobná torta s margarétkami

Autor receptu: sue291

Suroviny

Postup

  1. Upecieme si korpusy, vsetky suroviny postupne vymiesame v kuch. mixeri (robot) ...vystriekame si formy carlex sprejom (je to sprej na baze tuku, pouziva sa namiesto vymastenia ), do vyhriatej rury vlozime okruhlu formu priemer 28 cm a malu formu primer 12cm. pecieme na 200st elektr. rura na spodnom roste cca 40 min. cesto vyskusame pomocou sparadla.
  2. medzitym ako nam korpusy vychladnu, urobime si plnku podla navodu. Ked korpusy vychladnu, prekrojime ich, polejeme rumom prip. kavou, natrieme dzemom a ukladame piskoty namocene v kave, na piskoty dame vrstvu plnky a prilozime dalsi korpus. dame do chladu, toto opakujeme aj s mensim korpusom. nezabudnime plnkou natriet aj boky torty.
  3. na druhy den si vyvalkame hmotu, v mojom pripade RDI biely, cez leto doporucujem hrubky hmoty priblizne 1cm - 1,5 cm. potiahneme kazdu tortu zvlast, ulozime na seba, dozdobime kvetmi, ktore sme si vopred prichystali, ozdobime okraje kliestikmi, stuhou a nastriekame celu tortu trblietavym sprejom.