Švábsky cibuľový koláč (fotorecept)

Autor receptu: emov

Jednoduchý koláč,ktorý zvládne urobiť každý,kto má čo i len maličký vzťah k vareniu.

8
porcií
40 minút
príprava
25-30 minút
na 160-170 °C

Suroviny

Postup

  1. V miske zarobím cesto,
  2. nechám vykysnuť na dvojnásobok.
  3. zatiaľ pripravím na plnku.
  4. Kyslu smotanu dám do misky,okorením pridám vajcia a syr.Premiešam.
  5. Na panvici roztopím maslo a zľahka orestujem cibuľu na štvrtky nakrájanu.Asi 5 min.
  6. Cesto vyvaľkam vo veľkosti plechu ,uložím na pomastený a dám polku plnky.
  7. Na rozotretu pokladiem šunku,
  8. cibuľu a ostatok plnky.
  9. Taktiež vylejem maslo čo zvyšilo a šup do rúry.
  10. Dobré chutnanie.