Švábsky cibuľový koláč (fotorecept)
Autor receptu: emov
Jednoduchý koláč,ktorý zvládne urobiť každý,kto má čo i len maličký vzťah k vareniu.
8 porcií |
40 minút príprava |
25-30 minút na 160-170 °C |
Postup
- V miske zarobím cesto,
- nechám vykysnuť na dvojnásobok.
- zatiaľ pripravím na plnku.
- Kyslu smotanu dám do misky,okorením pridám vajcia a syr.Premiešam.
- Na panvici roztopím maslo a zľahka orestujem cibuľu na štvrtky nakrájanu.Asi 5 min.
- Cesto vyvaľkam vo veľkosti plechu ,uložím na pomastený a dám polku plnky.
- Na rozotretu pokladiem šunku,
- cibuľu a ostatok plnky.
- Taktiež vylejem maslo čo zvyšilo a šup do rúry.
- Dobré chutnanie.