Špenátové tagliatelle so zeleninou a cottage cheese
Autor receptu: h8u
Rýchle a ľahké jedlo
3-4 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- V osolenej vode si uvaríme cestoviny, ja som použila tagliatelle ("rezance") so špenátovou príchuťou.
- Na troche olivového oleja si opražíme na jemno nakrájanú cibuľu a po chvíľke pridáme a kocky nakrájanú cukinu.
- Chvíľu spolu pražíme a pridáme na kocky nakrájanú papriku.
- Opäť necháme na panvici, kým zelenina nechytí peknú farbu. Pred koncom pridáme na kocky nakrájané čerstvé paradajky, nie príliš skoro, aby sa veľmi nerozvarili.
- Ochutíme korením podľa chuti, ja som použila soľ, mleté čierne korenie, kurkumu a chilli.
- Cestoviny podávame so zeleninovou zmesou a neochuteným cottage syrom - zjemní chuť celého jedla.
|