Šalát ako hlavné jedlo
Autor receptu: 2010
Ja ked si dam salat tak som za 15 minut zase hladny... daako tam chybaju tie proteiny?
15 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Na panvici na sucho niekolko minut oprazime orechy a odlozime na stranu
- ASparglu dame na niekolko minut povarit do osolenej vody,zlejeme a nakrajame na vacsie kusky.( ked sa nam chce pod uhlom vyzera to krajsie ).
- Biftek ochutime sol, korenie a na troche oleja na horucej panvici spravime podla chute - rare- medium - well done a nakrajame na tenke platky.
- Cervenu salatovu cibulu nakrajame na tenko pridame oplachnutu, natrhanu zeruchu, a zmiesame s uvarenou baby cviklou ( alebo sterelizovanou ) nakrajanou na stvrtky.
- spravime si dressing, sol, korenie, panensky olej , cervenny vinny ocot a kremzska horcica.
Zlahka premiesame zeleninu , steak, orechy a dressing a hned podavame