Šalát ako hlavné jedlo

Autor receptu: 2010

Ja ked si dam salat tak som za 15 minut zase hladny... daako tam chybaju tie proteiny?

15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na panvici na sucho niekolko minut oprazime orechy a odlozime na stranu
  2. ASparglu dame na niekolko minut povarit do osolenej vody,zlejeme a nakrajame na vacsie kusky.( ked sa nam chce pod uhlom vyzera to krajsie ).
  3. Biftek ochutime sol, korenie a na troche oleja na horucej panvici spravime podla chute - rare- medium - well done a nakrajame na tenke platky.
  4. Cervenu salatovu cibulu nakrajame na tenko pridame oplachnutu, natrhanu zeruchu, a zmiesame s uvarenou baby cviklou ( alebo sterelizovanou ) nakrajanou na stvrtky.
  5. spravime si dressing, sol, korenie, panensky olej , cervenny vinny ocot a kremzska horcica. Zlahka premiesame zeleninu , steak, orechy a dressing a hned podavame