Ryžový šalát
Ryžový šalát so syrom manchego a s ančovičkami
Autor receptu: ryzasos
Šalát s intenzívnou chuťou atraktívny na prvý pohľad.* Ryža SOS Exotic Salads vám dodá potrebné sacharidy, ktoré dodajú energiu.
Ak nemáte radi manchego, môžete ho vyskúšať nahradiť syrom burgos.
2 porcie |
5 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Ryžu varte vo veľkom množstve osolenej vody 20 minút. Sceďte a nechajte vychladnúť.
- Syr nakrájajte na kocky, sušené paradajky nakrájajte na menšie kúsky. Filé z ančovičiek sceďte a pridajte k syru a paradajkám.
- Pridajte aj olivy, vychladnutú uvarenú ryžu a listový šalát. Do misy pridajte aj jablčný ocot a extra panenský olivový olej. Dochuťte soľou a čiernym korením, premiešajte.