Rezeň PLUS ...
Autor receptu: stefanm
Jednoduchou úpravou klasického rezňa som toto jedlo povýšil na gurmánsku lahôdku,čo ocenili všetci čo mali to šťastie zúčastniť sa na jeho premiére.Zhodli sa v názore , že jeho reprízy by si zaslúžili aspoň taký počet ako dosiahol muzikál Na skle maľované!!! :)
30 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Karé naporcujeme na hrubšie plátky a z boku nožom vytvoríme kapsu do ktorej vložíme plátok šunky a syra.
- Takto "obohatené" rezne mierne naklepeme,osolíme a okoreníme.
- Preložíme do nádoby a každý pokvapkáme olejom.Necháme chvíľku odstáť,obalíme v múke,vajíčku a strúhanke (ja obaľujem dva krát!).
- Rezne vypražíme a podávame.
- Ako prílohu som zvolil , u nás obľúbený , Rýchly zemiakový šalát http://varecha.pravda.sk/recepty/zemiakovy-salat-s-netradicnym-vajcom/16481-recept.html a zavárané marhule.
Na obed bola u nás aj dcéra s manželom a tak im chutilo,že prišli aj na večeru a dali si 1.reprízu!!! :)