Rezeň PLUS ...

Autor receptu: stefanm

Jednoduchou úpravou klasického rezňa som toto jedlo povýšil na gurmánsku lahôdku,čo ocenili všetci čo mali to šťastie zúčastniť sa na jeho premiére.Zhodli sa v názore , že jeho reprízy by si zaslúžili aspoň taký počet ako dosiahol muzikál Na skle maľované!!! :)

30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Karé naporcujeme na hrubšie plátky a z boku nožom vytvoríme kapsu do ktorej vložíme plátok šunky a syra.
  2. Takto "obohatené" rezne mierne naklepeme,osolíme a okoreníme.
  3. Preložíme do nádoby a každý pokvapkáme olejom.Necháme chvíľku odstáť,obalíme v múke,vajíčku a strúhanke (ja obaľujem dva krát!).
  4. Rezne vypražíme a podávame.
  5. Ako prílohu som zvolil , u nás obľúbený , Rýchly zemiakový šalát http://varecha.pravda.sk/recepty/zemiakovy-salat-s-netradicnym-vajcom/16481-recept.html a zavárané marhule. Na obed bola u nás aj dcéra s manželom a tak im chutilo,že prišli aj na večeru a dali si 1.reprízu!!! :)