Raw rizotto s dubákmi

Autor receptu: natt

živá strava je pre mňa obrovskou zábavou, rada trávim čas v kuchyni a experimentujem. Ani neviem ako som sa dostala po myšlienko spraviť rizotto, kedže som ho od malička moc v obľube nemala. Ale toto? To som si vážne zamilovala! Och, zase mi slinky tečú :)

Postup

  1. Pohánku namočíme (min. 3 hod. , poprípade necháme vyklíčiť). Tak isto namočíme aj dubáky, a judášovo ucho.
  2. Potom pohánku zmiešame s kukuricou, hráškom, nakrájanými cherry paradajkami, hríbmi a nastrúhanou mrkvou.
  3. Prídáme pažítku, petržleň, bazalku, trošku sušeného cesnaku, tebi droždia ( dodá takú syrovú chuť), korenia a soli.
  4. Všetko poriadne premiešame s olivovým olejom a necháme chvíľku (10-20 min.) odležať aby sa nám krásne prepojili chute a rizotto sa rozvoňalo dubákmi. Dobrú chuť!
  5. Viac foto na http://humanbrute.blogspot.sk/2013/08/raw-rizotto-s-dubakmi.html