Punčový tunel (fotorecept)
Autor receptu: danculka
Postup- Upečieme piškotu:žĺtky s kr.cukrom.bielky s citr.šťavou.do múky dáme prášok do pečiva a všetko spolu zošlaháme ...
- dáme na plech,vystlaný papierom na pečenie.a dáme piecť pribl.20 min na 180 st..
- upečený rozkrojíme po šírke 15 cm,11 cm a zvyšok.15 cm kus ide do srnčieho chrbáta.,11 cm kus bude na zakrytie,zvyšok použijeme na punčovú výplň..
- Z ingrediencií,čo sú uvedené urobíme punčový sirup v ktorom namáčame zvyšnú piškótu,ja som použila ako farbu cvikový sirup ,ktorý si robím sama a do časti dám kakao, aby bolo aj hnedé...do srnčieho chrbáta dám odkrojenú časť a potriem džemom,potom kladiem namočenú piškótu striedavo tmavú a červenú/trošku som priliala sirupu/zakryjem 11 cm časťou a dám na 2 hod do chladu...
- vyberiem a polejem cukrovou polevou,čo urobím z ingred.uvedených v rcp.poleva sa mieša pribl.10 minút
- Dobrú chuť!
|