Portobello burger
Autor receptu: redakcia
1 porcia |
5 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup- Olivový olej zmiešame s tymianom,
pridáme soľ a korenie. Portobello
potrieme zmesou z olivového
oleja a položíme na gril tak, aby
bolo vidieť rebrovanie. Grilujeme
zhruba 20 minút. Potom otočíme
a grilujeme ďalších 5 minút.
- Žemľu rozkrojíme napoly a na
grile opečieme z oboch strán
dochrumkava. Na gril dáme na
5 – 10 minút aj kozí roh (čili papričku)
na zvýraznenie chuti.
- Na spodnú časť žemle dáme
lyžicu tatárskej omáčky Hellmann‘
s, rukolu, opečený šampiňón, pridáme
nasekanú cibuľku, opečenú
papričku a vrchnú stranu opečenej
žemle.
|