Plnený chlieb

Plnený pečený chlieb (fotorecept)

Autor receptu: kvakac

Veľká to dobrota a hlavne rýchla. Dávam to len na pripomenutie receptu Báčikova podrážka.

1
porcia
3 minút
príprava
7 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Odkrojíme krajec chleba a vyrežeme z neho stred. Stred chleba natrieme syrom. Feferónku a cesnak nakrájame na drobno.
  2. Na panvicu dáme olej a opražíme kôrku najskôr z jednej strany. Potom prevrátime na opačnú stranu a do stredu dáme vajce (bez škrupín).
  3. Hneď na to dáme cesnak a feferónku.
  4. A rýchlo prikryjeme striedkou chleba. Natretú časť syrom dáme na vajce. Pritlačíme na chvíľu. Potom párkrát opečieme raz jednu stranu a potom druhú.
  5. A dobrota je hotová, len sa pustiť do nej. Je to rýchle a hlavne dobré.