Plnený chlieb
Plnený pečený chlieb (fotorecept)
Autor receptu: kvakac
Veľká to dobrota a hlavne rýchla. Dávam to len na pripomenutie receptu Báčikova podrážka.
1 porcia |
3 minút príprava |
7 minút tepelná úprava |
Postup
- Odkrojíme krajec chleba a vyrežeme z neho stred. Stred chleba natrieme syrom. Feferónku a cesnak nakrájame na drobno.
- Na panvicu dáme olej a opražíme kôrku najskôr z jednej strany. Potom prevrátime na opačnú stranu a do stredu dáme vajce (bez škrupín).
- Hneď na to dáme cesnak a feferónku.
- A rýchlo prikryjeme striedkou chleba. Natretú časť syrom dáme na vajce. Pritlačíme na chvíľu. Potom párkrát opečieme raz jednu stranu a potom druhú.
- A dobrota je hotová, len sa pustiť do nej. Je to rýchle a hlavne dobré.