Pečené texaské rebrá
Autor receptu: 2010
Tento recept mal byt na grilovanie ale grill sa rozpadol... takze sa robilo v trube.
Podla tohto vzoru - skoro .http://hilahcooking.com/bbq-beef-ribs/
25 minút príprava |
250 minút na 120 °C |
Postup
- Rebra si dame masiarom narezat na velkost co sa nam zmesti do truby, poriade poumivame osusime a zo vsetkych stran stedro zasypeme - ponatierame suchou marinadou aj kosti a poriadne zabalime - uzavrieme do dvojitej aluminovej folie.
Dame do predohriatej truby na plech na 120 C - NEOTVARAME ....4 hodiny.
- Po ovorenie by masa malo volne odpadavat od kosti.
Na masle si dame oprazit na drobno posekanu cibulu a cesnak, popridavame vsetky suroviny podla chute dakdo ma rad sladsiu dakdo zase stiplavejsiu, na malom plameni povarime miesame 15- 20 minut.
Pripravime si stetku a vsetko aj upecene kosti zo vsetkych stran stedro ponatierame pripravenou BBQ omackou a dame pod grill zapiect - tak na 10 minut.
vyberieme nechame trochu vychladnut a naporcujeme.
Dobru chut